Skip to content

Plisségordijnen (los systeem)

Plisségordijnen zorgen voor een elegante en sfeervolle ambiance in je huis. Daarnaast zijn deze gordijnen ook erg functioneel. Met deze veelzijdige gordijnen behoud je je privacy, terwijl je toch optimaal van het daglicht kunt genieten. Zie jij plisségordijnen in jouw huis helemaal zitten? Wij van Dubblem uit Enschede helpen je graag om het plisségordijn van je dromen te vinden. Gratis en gewoon bij jou thuis! Ook het opmeten en monteren verzorgen we kosteloos voor je.

Gratis advies aan huis, opmeten en montage

Misschien heb je al eens eerder gordijnen gekocht. Dan herken je vast dat de kleur thuis toch anders was dan hoe je het je in de winkel inbeeldde. Bij Dubblem begrijpen we dat het lastig is om op afstand gordijnen te kopen. Daarom hoef je niet naar ons toe te komen, maar komen wij met onze plisségordijnen bij jou thuis. Daar krijg je gratis en geheel vrijblijvend persoonlijk advies van ons! Gewoon, omdat we het belangrijk vinden dat jouw plisségordijnen écht goed en mooi zijn. Ook over het opmeten en monteren van je nieuwe plisségordijn hoef je je geen zorgen te maken. Onze specialisten maken dit voor je in orde – kosteloos!

Top down en top down / bottom up plisségordijnen

Plisségordijnen zijn er in twee soorten: top down en top down / bottom up. Het verschil tussen deze twee gordijnen is dat je een top down plisségordijn alleen van beneden naar boven kunt openen. Top down / bottom up plisségordijnen kun je daarnaast ook van boven naar beneden openen. Dat geeft meer flexibiliteit om de mate van lichtinval en privacy in te stellen.

Plisségordijnen niet, half, driekwart of geheel verduisterend

Naast de keuze tussen top down of top down / bottom up kun je bij plisségordijnen ook kiezen uit vier verduisteringsniveaus.

Plisségordijnen zijn er in de volgende niveaus van verduistering:

  • Niet tot half verduisterend (plissé): enkele stof, beide zijden in dezelfde kleur
  • Half verduisterend (honingraat plissé): dubbele stof, voorzijde in kleur / achterkant wit
  • Half tot driekwart verduisterend (honingraat plissé full tone): dubbele stof, beide zijden in dezelfde kleur
  • Geheel verduisterend (honingraat plissé): dubbel stof, voorzijde in kleur / binnenzijde aluminium / achterzijde wit

Met touw of in frame

Alle plisségordijnen van Dubblem zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook kun je kiezen uit verschillende motieven. Daarnaast kun je ook kiezen voor een plisségordijn met touwbediening of plisségordijnen in frame. Bel of mail ons gerust als je meer wilt weten over de vele mogelijkheden of de voordelen van elk systeem! Dubblem is ontstaan in Enschede maar dankzij onze thuisservice zijn wij inzetbaar in heel Nederland. Voor het maken van een gratis adviesgesprek bij jou thuis mag je altijd contact met ons opnemen.

Bel mij terug voor meer informatie of een gratis adviesafspraak

Heb je nog vragen over onze raambekleding? Of wil je graag een gratis adviesafspraak bij jou thuis? Dan staan we graag voor je klaar!