Skip to content

Raambekleding voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig voor veel woningen een standaard begrip. Vooral bij nieuwbouw woningen zijn deze kozijnen niet meer weg te denken. Maar welke raambekleding is dan geschikt voor kunststof kozijnen als je daar niet in kunt boren? Dubblem biedt de oplossing. Bij ons is het mogelijk om raamdecoratie op maat te krijgen. Zo is het voor in principe alle ramen mogelijk om passende raamdecoratie te vinden.

Gratis advies nodig? Neem  vrijblijvend contact op via 053-2340000 of per e-mail, via info@dubblem.nl

Geschikte raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Bij kunststof kozijnen is het niet mogelijk om de standaard raamdecoratie te gebruiken. Aangezien het niet mogelijk is om in je nieuwe kozijnen te boren, is het van belang om raamdecoratie te gebruiken dat geschikt is voor kunststof kozijnen. Dubblem heeft een assortiment aan jaloezieën, plisségordijnen en nog veel meer.

Gratis persoonlijk advies

Raamdecoratie uitzoeken in een winkel is best lastig. Bij Dubblem begrijpen we dat. Daarom hoef je bij ons niet naar de winkel om een kleur of type te kiezen. Wij van Dubblem draaien het om en komen met onze raambekleding naar jóu toe. Zo zie je meteen welke kleur in jouw huis het mooist staat. Dat doen we gratis en geheel vrijblijvend! We vinden het immers belangrijk dat jij tevreden bent. Ook het opmeten en de montage verzorgen onze specialisten voor je. Zo weet je zeker dat de ramdecoratie op maat is voor jouw woning! Dat is nog eens service waar je blij van wordt!

Wil je graag een gratis adviesgesprek bij jou thuis inplannen?

Bel of mail ons gerust met al je vragen; we staan graag voor je klaar. Je kunt ons telefonisch vrijblijvend bereiken via 053-2340000 of per e-mail, via info@dubblem.nl.